iLovePalestine.com

16 January 2011

daripada hamba yang sensitip

Assalamualaikum wbt
saya post ni sebab saya taknak hilang kepercayaan awak terhadap saya! :'( jadi entry ini khas untuk kawan saya yang lahir pada 27 Mei 1992 dan yang lahir pada 6 Oktober 1992.

bila jumpa, berita sedih atau gembira semuanya bermakna. sebab saya ada pendengar yang setia.

bila awak sedih, saya pun nak sedih jugakkk! (walaupun tak paham jalan cerita hehe)

bila gaduh, dua-dua tunjuk ego. degil betul!

its alrightoo, ingat tau aku oyat hari ni. even brapa kali kita gaduh, kita tetap kawan. lupakan yang gaduh-gaduh tu. kan banyak kenangan yang best-best(lupakan! aku tak suke ingat balik kesalahan yang aku buat haha). friends forever and ever :)

daripada saya yang sensitip
(walaupun buruk tapi aku lukis jugak, jangan pandang aku sebelah mata ye haha)

Pada hari itu sahabat-sahabat karib: setengahnya akan menjadi musuh kepada setengahnya yang lain, kecuali orang-orang yang persahabatannya berdasarkan taqwa (iman dan amal soleh)." Surah Az-Zukhruf ayat 67.

4 comments:

s a b r e n a said...

lawaa jun lukih! =))
n
sukoo petikan ayat tuhh !

hmm..ngisah T_T

Junainah said...

tq ena >.<

hurm, same-same kita ngisahkan diri
miss you ;)

SYI ISMAIL said...

jun,,aq pn ngisah...i LOVE my frens.muah3x..

Junainah said...

xleh lawe cik syi nukih!
i LOVE too ;)