iLovePalestine.com

22 April 2011

zass, layan ^_^

Assalamualaikum,

1. 3 NAMES IN YOUR INBOX CELLPHONE ?
Syifa', Lina, Niem TMA

2. YOUR MAIN RINGTONE ?
Fox Rain (lagu ni tah pape je, takyah dengar-.-)

3. WHAT U DID AT 12 LAST NIGHT ?
tidoo leee

4 . WHO WAS THE LAST PERSON U WENT OUT WITH? WHERE ?
kuar ngan Tiqah kat Parkson \(^.^)/

5. THE COLOR OF THE T'SHIRT YOU'RE WEARING? NOW ?
greeeeeeeeeen yaw :))

6. THE LAST THING U DID?
pujuk Damia' pegi Kubang Kerian. jangan nangis-nangis ea.

7. 3 OF YOUR EVERYDAY FAVORITE ITEMS?
buku nota ku yang banyak dicatit itu, phone, sepek(bukan feveret ponn tapi taktau dah ape nak taip)

8. THE COLOR OF YOUR BEDROOM?
cream

9. HOW MUCH MONEY IN YOUR WALLET NOW?
which wallet? hehee tau2 je sekarang tengah bankrupt-C, time ni pulak nak tanya.

10. HOW'S LIFE?
great! Alhamdulillah!

11. YOUR FAVORITE SONG?
ikut mood :B

12. WHAT WILL U DO NEXT WEEKEND?
rutin biasa. nak jgk habiskan hfzn, tolong doakan saya. amin!

13. WHEN WAS THE LAST TIME U SAW UR MOM?
lepas isya' tadi

14. WHERE IS SHE NOW?
kat ruang tamu atas :D

15. WHEN WAS THE LAST TIME YOU TALKED TO YOUR PARENTS?
dalam kul 11.00pm

16. WHO IS THE LAST PERSON THAT TEXTED U?
Izzati Norizan!

17. WHERE DID U HAVE UR DINNER LASTNIGHT?
kat dapur ^^

18. THE LAST SURPRISE YOU GOT?
damia' tetiba balik rumah, dah 2minggu tak tengok dia dah pandai baca surah al-Masad :D

19. LAST THING U BORROWED FROM UR FRIENDS?
mungkin kredit kot. tapi dah dibayar ;)

21. WHO IS UR BF/GF OR HUSBAND/WIFE?
tanye soalan ni 10taun akan datang

22. WHAT DO YOU FEEL NOW?
rasa berat hati dan kucar kacir tapi lam masa yang sama, gembira dan bersyukur sangat! ^^

23. WANNA SHARE WITH WHO?
umi! family dan sape-sape yang rapat dan leh dipercayai. kan ku citee :D

24. WHO KNOWS UR SECRET?
semua orang kot haha, tipu. ada lah yang boleh diharap tu, haa yang tu penting :p

25 . THEY KEEP UR SECRET?
InsyaAllah! biar pecah di perut jangan pecah di mulut. jajaja

27. ARE YOU ANGRY WITH SOMEONE?
buat masa sekarang, TAK!

28. WHAT DO YOU ORDER AT MCD?
McFlurry Oreo. tapi skang dah lama tak pegi, macam serba salah nak masuk lak. boikot2. hee

29. THE LAST TIME YOU FELT SO SAD?
jumpa ngan Bong minggu lepas, dia kata sal Maktab bukak tuk tawaran khas.teruk! teruk! dah laa jatuh ditimpa tangga pula. pasti ada hikmahnya, terima kasih Syi tenangkan saya :)

30. WHAT IS UR WISH FOR TOMORROW?

Ya Allah,
bila nur melimpah ke hati. cahayanya subur kembali.
hanya padaMu Tuhan, kusandarkan cinta.
melimpah di jiwa, tumpah di hati.

masihkah ada lagi dayaku
menghindar dari kealpaan??
diterjah pelbagai persoalan,
dihujani airmata penyesalan.

moga hari-hari yang mendatang akan lebih baik
dari hari-hari sebelum ini.

hanya pada-Mu kusandarkan harapan.

4 comments:

zueaen said...

10 tahun akan datang? 29 tahun? lewatnyaaa

Unknown said...

apa yang lewat?:)

SYI ISMAIL said...

<3~...

Unknown said...

uhibbuki ^_-